CUPTOR HI-TECH EXCELLO

Cuptor multifuncțional EXCELLO

Printeaza aceasta pagina Download Manual de Utilizare
 

caracteristici principale

Încălzire convențională

Încălzire convențională
Elementele de încălzire de sus și de jos funcționează în combinație. Aceasta este metoda de gătit tradițională, ideală pentru fripturi, biscuiți, mere coapte si mâncare crocantă. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin așezarea tăvii pe un raft si ajustarea temperaturii intre 40 °C si 250°C.

Încălzire de jos in sus

Încălzire de jos in sus
Această funcție este potrivită în special pentru prepararea termică a mâncărurilor pornind de la bază spre partea de sus și pentru încălzirea și sterilizarea borcanelor. Este de asemenea indicată pentru alimente care au nevoie de un proces lung si lent de preparare, cum este cazul produselor semipreparate. Această functie poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 250 °C.

 
Încălzire de sus în jos

Încălzire de sus în jos
Așezați tava pe al doilea raft de jos pentru a reîncălzi mâncarea și pe primul raft pentru a o dezgheța. Aceasta funcție poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 250 °C.

Iluminatul în interiorul cuptorului

Iluminatul în interiorul cuptorului
Când sunt activate programele ce urmează a fi prezentate, lumina din interiorul cuptorului rămâne aprinsă.

 
Grătar

Grătar
Activează elementul de încălzire cu infrarosu al grătarului. Se utilizează pentru tradiționalul grătar și rumenire. Această funcție poate fi folosită la temperaturi cuprinse intre 40 °C si 200 °C.

Încălzire convențională cu ventilator

Încălzire convențională cu ventilator
Atât elementele de încălzire situate în partea de sus și de jos a cuptorului cât și ventilatorul sunt în funcțiune. Aceasta este metoda normală de gătit, excelentă pentru biscuiți, prăjituri, tartine - cu temperatura ajustabilă de la 40 °C la 250 °C.

 
Dezghețarea cu ajutorul ventilatorului

Dezghețarea cu ajutorul ventilatorului
Înăuntrul cuptorului circulă un curent de aer încălzit la temperatura camerei pentru a dezgheța mâncarea mai repede fără a-i afecta conținutul proteic.

Rumenire ușoară

Rumenire ușoară
Această funcție este folosită pentru prepararea unor cantități mici de mâncare și pentru rumenire usoară. Dacă gătitul durează între 10 – 15 minute, nu este nevoie sa deschideți ușa aparatului.

 
Cuptorul cu ventilator

Cuptorul cu ventilator
Atât ventilatorul, cât și elementul de încălzire circular funcționează împreună. Aerul cald poate fi modificat intre 40 °C si 250 °C și este distribuit uniform în cuptor. Aceasta este ideal pentru gătirea câtorva feluri de mâncare (carne, pește) în același timp fără a afecta gustul și mirosul. Potrivit pentru coacerea delicată.

Grătar asistat de ventilator

Grătar asistat de ventilator
Preparea mâncărurilor cu ajutorul grătarului asistat de ventilator este o metodă la fel de bună ca și pregătirea acestora la tavă în cuptorul clasic și garantează rezultate excelente la prepararea cărnii de pasăre, a cârnaților și a cărnii roșii, chiar și în cantități mari. Această funcție poate fi folosită între 40 °C si 200 °C.

 
Setarea pentru menținerea caldă a mâncărurilor

Setarea pentru menținerea caldă a mâncărurilor
Mâncarea poate fi păstrată caldă în cuptor cu această funcție până când este gata pentru a fi servită. Cuptorul este setat automat pentru încălzirea convențională la temperatura de 80°C.

Funcția pentru Pizza

Funcția pentru Pizza
Creată gândindu-ne la un amator de pizza, dar la fel de folositoare pentru tarte sau pui umplut cu legume, această funcție inovatoare oferă putere pentru gătit pentru o bază perfect crocantă, rumenită dar păstrând partea de deasupra moale.

 
 

specificatii tehnice

Dimensiuni IxLxA (mm)

595x595x560

Dimensiuni încastrare IxLxA (mm)

585x560x550

Capacitate netă (l)

62

Alimentare cuptor

Electric

Culoare

Negru

Putere maximă (W)

2185

Lungime cablu alimentare (m)

1

Tensiune (V)

220

Clasa de energie

A

Accesorii

Grătar inox și 2 tăvi