Despre plitele și cuptoarele incorporabile Magnus

          Gama de produse incorporabile Magnus este cel mai nou brand al TEHNOTON, o companie emblematică pentru industria județului Iași și una dintre firmele de elită ale României. Furnizor de produse electrocasnice, de servicii industriale de diverse tipuri și de produse electronice profesionale, TEHNOTON are fiecare dintre ramurile de activitate dezvoltate pe centre strategice de afaceri. Actualul sistem de organizare ne-a permis să facem din fiecare sector de activitate in parte o afacere viabilă din toate punctele de vedere.  Cu o oferta diversificată, care cuprinde pe de o parte servicii industriale si echipamente profesionale, iar pe de alta, produse de larg consum, TEHNOTON Iași își asumă in fața partenerilor un angajament de calitate.  La TEHNOTON, capacitățile tehnice si tehnologice sunt dublate de experienta profesioniștilor. Inginerilor cu experiență li s-au alaturat, în ultimii ani, elitele ultimelor generatii de absolvenți ai Universității Tehnice "Gh. Asachi" din Iași, ceea ce face din echipa noastră o adevarată forță.


             Tehnologie cu suflet

          Aceasta este promisiunea pe care o oferă, fără nici o excepție, plitele și cuptoarele incorporabile Magnus cel mai nou brand al companiei Tehnoton. Inovatoare, elegante, perfect adaptate la cerințele și la bugetele clienților noștri, plitele și cuptoarele incorporabile Magnus se disting prin varietatea de dimensiuni, de linii, de forme și de facilități pe care le oferă. Extrem de comode în utilizare, echipamentele incorporabile Magnus sunt făcute să lucreze în așa fel încât să vă simțiți în bucătărie un mic maestru culinar, iar gătitul să devină una dintre plăcerile pentru care veți fi cu adevărat invidiat. Create special pentru bucătăriile moderne, în care estetica si funcționalitatea sunt tratate pe picior de egalitate, produsele din această gamă oferă maximum de confort în utilizare.
          Produsele din această colecție au o linie stilată, oferind, în plus, cu fiecare mic detaliu, de la butoane si grătar pâna la sistemul de siguranță și facilități, întreaga libertate de mișcare de care este nevoie pentru ca gătitul sa devina o plăcere. Gama Magnus, oferind un  spațiu de lucru generos, un aer modern, este ideală pentru bucătăriile în care proprietarii își doresc o imagine impunătoare și rafinată.